| Parametr | na 100g | DDM (100 g) |
| Voda | 62.63 g | | |
| Energetická hodnota | 211 kcal | 10.6 % |
| Energetická hodnota | 884 kJ | 0.0 % |
| Bílkoviny | 26.05 g | 57.9 % |
| Tuk | 11.07 g | 15.8 % |
| Minerální soli | 1.05 g | 17.5 % |
| Vápník | 19 mg | 1.9 % |
| Železo | 1.66 mg | 9.2 % |
| Hořčík | 22 mg | 5.5 % |
| Fosfor | 201 mg | 20.1 % |
| Draslík | 323 mg | 6.9 % |
| Sodík | 53 mg | 2.2 % |
| Zinek | 4.67 mg | 31.1 % |
| Měď | 0.078 mg | 3.9 % |
| Mangan | 0.009 mg | 0.5 % |
| Selen | 28 µg | 40.0 % |
| Vitamin B1 (tiamin) | 0.07 mg | 4.7 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 0.126 mg | 7.4 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 6.933 mg | 34.7 % |
| Vitamin B5 (kyselina pantotenová) | 0.514 mg | 5.1 % |
| Vitamín B6 (pyridoxal) | 0.545 mg | 27.3 % |
| Vitamín B9 (kyselina listová, folát) | 8 µg | 2.0 % |
| Vitamín B9 (potravinářský folát) | 8 µg | | |
| Vitamín B9 (stravovací ekvivalent folátu) | 8 µg | | |
| Choline | 99.2 mg | | |
| Vitamín B12 | 1.53 µg | 25.5 % |
| Vitamín E (alfa-tokoferol) | 0.4 mg | 3.5 % |
| Vitamín K (fylochinon) | 1.4 µg | 1.8 % |
| Nasycené mastné kyseliny | 4.071 g | 20.4 % |
| Mononenasycené mastné kyseliny | 5.481 g | | |
| Polynenasycené mastné kyseliny | 0.363 g | | |
| Cholesterol | 84 mg | | |
| Poměrná hmotnost | 569.01 g pečeně máso (z 690g syrového) | |
Pozn.: MJ (IU) - mezinárodní jednotka;