| Parametr | na 100g | DDM (100 g) |
| Voda | 77.93 g | | |
| Energetická hodnota | 83 kcal | 4.2 % |
| Energetická hodnota | 348 kJ | 0.0 % |
| Bílkoviny | 1.67 g | 3.7 % |
| Tuk | 1.17 g | 1.7 % |
| Minerální soli | 0.53 g | 8.8 % |
| Sacharidy | 18.7 g | 8.1 % |
| Vláknina | 4 g | 16.7 % |
| Cukr | 13.67 g | 15.2 % |
| Vápník | 10 mg | 1.0 % |
| Železo | 0.3 mg | 1.7 % |
| Hořčík | 12 mg | 3.0 % |
| Fosfor | 36 mg | 3.6 % |
| Draslík | 236 mg | 5.0 % |
| Sodík | 3 mg | 0.1 % |
| Zinek | 0.35 mg | 2.3 % |
| Měď | 0.158 mg | 7.9 % |
| Mangan | 0.119 mg | 6.0 % |
| Selen | 0.5 µg | 0.7 % |
| Vitamin C | 10.2 mg | 17.0 % |
| Vitamin B1 (tiamin) | 0.067 mg | 4.5 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 0.053 mg | 3.1 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 0.293 mg | 1.5 % |
| Vitamin B5 (kyselina pantotenová) | 0.377 mg | 3.8 % |
| Vitamín B6 (pyridoxal) | 0.075 mg | 3.8 % |
| Vitamín B9 (kyselina listová, folát) | 38 µg | 9.5 % |
| Vitamín B9 (potravinářský folát) | 38 µg | | |
| Vitamín B9 (stravovací ekvivalent folátu) | 38 µg | | |
| Choline | 7.6 mg | | |
| Vitamín E (alfa-tokoferol) | 0.6 mg | 5.2 % |
| Vitamín K (fylochinon) | 16.4 µg | 20.5 % |
| Nasycené mastné kyseliny | 0.12 g | 0.6 % |
| Mononenasycené mastné kyseliny | 0.093 g | | |
| Polynenasycené mastné kyseliny | 0.079 g | | |
| Poměrná hmotnost | 282.2 g granátové jablko | |
Pozn.: MJ (IU) - mezinárodní jednotka;